Forum Szachowe - Nowe rankingi ELO

Forum Szachowe

Pełna wersja: Nowe rankingi ELO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

[Obrazek: lista1.JPG]

Ranking Wojtaszka został skorygowany po opublikowaniu tej listy i ma on ranking powyżej 2700!
Cytat:Ranking Wojtaszka został skorygowany po opublikowaniu tej listy i ma on ranking powyżej 2700!

Właśnie dziwiłem się dlaczego jest tak nisko dopiero na 42 msc! Z tego co słyszałem 2 tygodnie temu miał zająć 30, 31 pozycje Smile Czekamy na korektę!
Korekta już była. Lady Margaret napisała o tym tutaj: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć.
Czy kiedyś jakiś Polak przekroczył 2700?
Zdaje mi się, że jedynie naturalizowany Krasenkow.
Także nie przypominam sobie nikogo innego.
Jedynie Krasenkow, ale to Rosjanin...
Ciekawe, czy podciągnie ze sobą resztę rodaków. W końcu może będziemy mieli kogoś w czołówce. Podobno w przyszłym roku zagra w Corus B. Jak zwycięży to będzie mógł za dwa lata wystąpić w Corus A ze wszystkimi Anandami, Kramnikami itd.
Na stronie FIDE pojawił się najnowszy ranking FIDE. Radosław Wojtaszek jest sklasyfikowany na 20 miejscu!
Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć.
Natomiast Bartosz Soćko jest na 84 miejscu!
Za Wojtaszkiem długo nic...
Stron: 1 2
Przekierowanie