Chamstwo na Kurniku

Odpowiedz 
Chamstwo na Kurniku
Autor Wiadomość
Kępice moje miasto
*

Ilość postów: 107
Reputacja: - 1 +
RE: Chamstwo na Kurniku
tak jak Tygrys napisał są typy ludzi którzy wywalają po partii ze stołu , wyzywają i Czekają tylko aby kogos wywalić ja jak jestem już bardzo bardzo wkurzony
chociaż zdarza mi sie bardzo rzadko to robie jeszcze co innego
jak widze że przeciwnik gra progiem to po jego pierwszym posunięciu od razu rezygNUJE Z GRY I POWTARZAM TĘ CZYNNOŚC JAKIEŚ 15 RAZY POD RZĄD ŻEBY GO ZDENERWOWAĆ ALE O ŻADNYM UBLIŻANIU NIE MOŻE BYĆ MOWY PO PROSTU JAK KTOS OSZUKUJE TO WKURZAM SIE I PSUJE SOBIE RANKING NA SIŁE I NIE MAM ZAMIARU GRAĆ Z CHAMEM
TYGRYS a czy nie przyszło ci do głowy że ci co uciekają na kilka sekund przed koncem partii przegrywają i nie jest to moim zdaniem wynik tchórzostwa tylko po prostu NIE WYTRZYMUJĄ PRESJI ZE ZDENERWOWANIA I NIE MOGĄ PATRZEC NA PRZECIWNIKA ?? PO PROSTU GO NIENAWIDZĄ
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2011 06:48 PM przez Kępice moje miasto.)
27-12-2011 06:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Tygrys
Super Moderator

Ilość postów: 497
Reputacja: - 14 +
Fair play jest elementem gry. Jak ktoś nie umie wytrzymać, to niech nie gra dla własnego dobra. Wink
27-12-2011 09:58 PM
Kępice moje miasto
*

Ilość postów: 107
Reputacja: - 1 +
DLA WŁASNEGO ALBO DLA CZYJEGOŚ ZALEŻY JAKI KTO JEST ja po przegranej np. na turnieju na przeciwnika patrzeć nie moge nie CIERPIE GO I WOGÓLE Z NIM NIE ROZMAWIAM ALE SWOJE NERWY ZAWSZE UKRYWAM W SOBIE
Nie okazuje ich w emocjonalny sposób po prostu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-01-2012 05:40 PM przez Kępice moje miasto.)
08-01-2012 05:40 PM
Tygrys
Super Moderator

Ilość postów: 497
Reputacja: - 14 +
Myślę, że w szachach, element rywalizacji sportowej jest równie ważny, co sama siła gry. Można grać słabo, ale jak się podchodzi poważnie do gry, to można z niej czerpać dużo radości.
09-01-2012 12:57 AM
Odpowiedz