|
Chamstwo na Kurniku
|
| Autor |
Wiadomość |
Efcio39

Ilość postów: 661
Reputacja: 24
|
Chamstwo na Kurniku
Gram od niedawna, a już maiłem do czynienia z całym stadem chamów i cwaniaków. Nie wiem, może przyciągam takich typków, bo wiadomo, starszym ludziom łatwiej dokuczyć.
Gra tam parę typów degeneratów:
- Tacy, co wyzywają.
- Niehonorowi dewianci z niską samooceną, którzy po partii wywalają ze stołu.
- Osoby, które chcą mój niski ranking ukraść grając silnikiem. Ci też mają niską samoocenę, bo inaczej tego nie wytłumaczę.
- Słabi gracze, co w złej pozycji uciekają, aby wrócić na 5 sekund zanim opadnie im czas, licząc na to, że nie będę obserwował stołu.
Czy na kurniku nie powinno być moderacji? Rejestracja powinna być płatna, a ban powinien dotyczyć całego IP.
"Człowiek to pionek na szachownicy, która nie ma dla niego poletek."
"Dyplomacja jest grą w szachy, w której narody dostają mata."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2010 09:33 PM przez Efcio39.)
|
|
| 27-09-2010 09:33 PM |
|
Tygrys
Ilość postów: 497
Reputacja: 14
|
RE: Chamstwo na Kurniku
(27-09-2010 09:33 PM)Efcio39 napisał(a): Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć.
- Tacy, co wyzywają.
- Niehonorowi dewianci z niską samooceną, którzy po partii wywalają ze stołu.
- Osoby, które chcą mój niski ranking ukraść grając silnikiem. Ci też mają niską samoocenę, bo inaczej tego nie wytłumaczę.
- Słabi gracze, co w złej pozycji uciekają, aby wrócić na 5 sekund zanim opadnie im czas, licząc na to, że nie będę obserwował stołu.
Ja bym dodał jeszcze jeden typ:
5. Masochiści, co po przegranej partii nie opuszczają stołu ani nie grają kolejnej partii. Czekają jedynie na kopa, aby ich wyrzucić z szachownicy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-09-2010 08:13 AM przez Tygrys.)
|
|
| 28-09-2010 08:12 AM |
|
ogonnn

Ilość postów: 204
Reputacja: 25
|
RE: Chamstwo na Kurniku
No niestety tak jest..
Jest jeszcze jeden rzadszy typ - podstawia krolowke i chce zeby cofnac ruch.
Mozna temu zapobiec poprzez zaznaczenie braku cofania.
Ale i nawet z ta opcja taki typ chce zebym oddal material i wyzywa od najgorszych scierw.
Na literakach zdaje sie to jest duzo bardziej rozpowszechnione,,chamstwo,granie progiem,ucieczki,ja rzadko gram ale moja mama sporo dla relaksu po pracy,i mowi ze bardzo czesto ma nieprzyjemnosci.
Co do moderacji na k. - mysle ze byloby to pomocne.
Jednak wydaje mi sie ze trzeba by zmienic co w skrypcie javy,a to moze spowodowac roznorakie
bledy,wiec nie zanosi sie.
jest opcja ignorowania,czarna lista,narazie to musi wystarczyc.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2011 05:06 AM przez ogonnn.)
|
|
| 11-05-2011 04:51 AM |
|