kalkulator rankingu FIDE

Odpowiedz 
kalkulator rankingu FIDE
Autor Wiadomość
kalkulator
*

Ilość postów: 1
Reputacja: - 0 +
kalkulator rankingu FIDE
Witam. Chciałem powiadomić wszystkich szachistów, że posiadam kalkulator rankingu FIDE w Excelu! Smile Program liczy zmianę rankingu w przypadku jednej rozegranej partii, a także zmianę rankingu po całym turnieju liczącym od 1 do 9 rund Już 3 lata szukałem takiego kalkulatora i w końcu znalazłem, wystarczy wpisać rankingi przeciwników, wynik partii i gotoweBig Grin. Niestety kalkulator jest płatny, tzn. ja zapłaciłem za niego 80zł ale wam mogę odstąpić za symboliczne 10zł, bo to przecież w Excelu więc można normalnie go skopiować. Sory, że nie daje za darmo ale w ten sposób mi się zwróci te 80złSadA kalkulator naprawdę ułatwia życie i można sobie szybko obliczać ewentualne zmiany rankingu albo zmiany w trakcie trwania turnieju, itd. Zainteresowanym mogę wysłać print screny kalkulatora, a zdecydowanym cały kalkulator za 10zł. Proszę pisać na mojego emaila: kalkulatorfide@interia.pl. Polecam, bo wydatek mały a kalkulator przyda się każdemu szachiście już na całe życie! :)Pozdrawiam
27-02-2011 04:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Admin
Administrator

Ilość postów: 1,654
Reputacja: - 165 +
RE: kalkulator rankingu FIDE
Więc łamiesz licencję "kalkulatora" i przekraczasz prawo.
Poza tym, dostępne są darmowe narzędzia do obliczania zmian rankingu, można także w łatwy sposób policzyć to ręcznie. Każdy program do kojarzenia partii może podać częściówkę...

"Zdarzają się nieudane zwycięstwa i wielkie przegrane."
Ksawery Tartakower
27-02-2011 06:05 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Riv3n
*

Ilość postów: 9
Reputacja: - 0 +
Widziałem cie już koleś na innym forum szachowym, tu taj masz kalkulator za darmo... Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć.
27-02-2011 08:58 PM
Admin
Administrator

Tyle w temacie... Smile

Ksawery Tartakower
27-02-2011 10:36 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
gambit
*

Ilość postów: 453
Reputacja: - 27 +
Adminie, powinien być ban od razu. Wink
04-03-2011 10:07 AM
Admin
Administrator

Niech mu się boty do adresu email dobiorą. Wink

Ksawery Tartakower
06-03-2011 09:59 PM
Odpowiedz 

Skocz do: