Pomoc przy pracy magisterskiej

Odpowiedz 
Autor Wiadomość
Nowak
*

Ilość postów: 1
Reputacja: - 0 +
Witam wszystkich Smile

Jestem nowy na tym forum. Obecnie kończę studia psychologiczne i pracuję nad swoją pracą magisterską, w ramach, której badam cechy szachistów. Dlatego zwracam się z prośbą do wszystkich szachistów o wypełnienie na stronie internetowej dwóch ankiet. Całe badanie jest anonimowe i dobrowolne. Jest jedna uwaga aby osoba wypełniła obie ankiety, ponieważ wypełnienie tylko jednej ankiety nic mi nie da.

Oto linki do ankiet:

Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć.

Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć.

Pozdrawiam Smile
08-04-2011 11:19 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Admin
Administrator

Ilość postów: 1,654
Reputacja: - 165 +
RE: Pomoc przy pracy magisterskiej
Ktoś już wypełnił?

"Zdarzają się nieudane zwycięstwa i wielkie przegrane."
Ksawery Tartakower
08-04-2011 03:06 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Aleksander
*

Ilość postów: 260
Reputacja: - 31 +
RE: Pomoc przy pracy magisterskiej
Ankiety są już nieaktywne, a chętnie bym rozwiązał, albo chociaż sprawdził co tam jest. Undecided

Szachy dopomogły mi w skrystalizowaniu mego charakteru. W szachach bowiem można zostać mistrzem jedynie wówczas, gdy zna się swe błędy i minusy. Podobnie zresztą, jak w życiu codziennym.
07-07-2011 02:58 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Skocz do: