Moje Miasto - wydania

Ankieta: Jak oceniasz artykuły publikowane w MM
Dobre
Takie sobie
Słabe
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
Moje Miasto - wydania
Autor Wiadomość
Admin
Administrator

Ilość postów: 1,654
Reputacja: - 165 +
Moje Miasto - wydania
[Obrazek: logo.gif]

Artykuł szachowy najczęściej na stronie 14.

Artykuł 25: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Finał Słupskiej Szkolnej Ligi Szachowej, Targi ogrodnicze w Strzelinie)
Artykuł 24: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Słupska Szkolna Liga Szachowa)
Artykuł 23: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Historia Królewskiej Gry)
Artykuł 22: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Mistrzostwa Polski Seniorów, Pawel Weichhold pokonał gracza z rankingiem 2706)
Artykuł 21: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Luty pod znakiem turniejów)
Artykuł 20: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Style gry w szachy)
Artykuł 19: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Słupska Szkolna Liga Szachowa, Ferie z szachami w Słupsku, Zajęcia w słupskich szkołach i przedszkolach)
Artykuł 18: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Słupska Szkolna Liga Szachowa, Szachy w Sieci!)
Artykuł 17: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Konkurs szachowy)
Artykuł 16: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Mikołajkowy Turniej Szachowy o Puchar Słupskiej Akademii Szachowej)
Artykuł 15: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Uzależnienie od gier komputerowych, turniej z okazji Święta Niepodległości)
Artykuł 14: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Miejska Olimpiada Młodzieży)
Artykuł 13: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Klasyka szachowa)
Artykuł 12: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Mistrzostwa Słupska Juniorów)
Artykuł 11: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Życie szachowe w Słupsku)
Artykuł 10: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (XII Memoriał im. Sotero Wismonta, Paweł Weichhold mistrzem Europy)
Artykuł 9: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (O treningu szachowym, część 3)
Artykuł 8: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (O treningu szachowym, część 2)
Artykuł 7: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (O treningu szachowym, część 1; Pierwszy taki turniej)
Artykuł 6: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Wywiad z mistrzem Polski Pawłem Weichholdem)
Artykuł 5: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Mamy mistrza polski!; dwa inne turnieje)
Artykuł 4: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Szachowe Mistrzostwa Polski Seniorów)
Artykuł 3: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Zasady gry w turniejach szachowych)
Artykuł 2: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Notacja szachowa; Życie szachowe w Słupsku)
Artykuł 1: Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć. (Akiba Rubinstein)

"Zdarzają się nieudane zwycięstwa i wielkie przegrane."
Ksawery Tartakower
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2012 02:26 PM przez Admin.)
02-05-2011 05:41 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Admin
Administrator

RE: Moje Miasto - wydania
Kolejne wydanie. Na prośbę Efcia dopisałem o czym są artykuły.

Ksawery Tartakower
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2011 03:14 PM przez Admin.)
09-05-2011 03:08 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Romus
Super Moderator

Ilość postów: 1,054
Reputacja: - 117 +
Widzę, że ankietę dodałeś, ale nie można zagłosować. Nie wiem czy taka była twoja intencja Wink
09-05-2011 05:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Admin
Administrator

Rzeczywiście. Już otwieram dostęp.

Ksawery Tartakower
09-05-2011 05:45 PM
Admin
Administrator

Szalejecie z odpowiedziami Big Grin

Ksawery Tartakower
10-05-2011 11:43 PM
Efcio39
*

Ilość postów: 661
Reputacja: - 24 +
Co się dzieje, że następnego numeru nie ma?

"Człowiek to pionek na szachownicy, która nie ma dla niego poletek."
"Dyplomacja jest grą w szachy, w której narody dostają mata."

02-06-2011 09:29 AM
Tygrys
Super Moderator

Ilość postów: 497
Reputacja: - 14 +
Na stronie nie wydany, papierowej wersji również nie widziałem. Czasami są w Słupsku opóźnienia z wydawaniem tych gazet.
02-06-2011 01:24 PM
Admin
Administrator

Nie mam pojęcia.

Ksawery Tartakower
02-06-2011 02:57 PM
Grzybek
*

Ilość postów: 215
Reputacja: - 12 +
"O treningu szachowym, część 1" Bardzo mi się podobało. Czekam na następne. Potrzebuje czegoś, co mnie napędzi do treningu i gry.
04-06-2011 11:30 PM
Admin
Administrator

Też czekam na wydanie. Chyba gazeta nie upadła... Jakby co, to opublikuję w przyszłości przygotowane materiały. Pozdro.

Ksawery Tartakower
07-06-2011 12:44 PM
Odpowiedz