Ocena wątku:
- 10 Głosów - 3.2 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Kępice moje miasto - partie
|
| Autor |
Wiadomość |
Kępice moje miasto
Ilość postów: 108
|
RE: Kępice moje miasto - partie
natrafie tak ale tylko wtedy kiedy wczesniej zostaną wymianione lekkie figury i hetmany
|
|
| 24-01-2012 12:40 AM |
|
Romus
Ilość postów: 1,061
Reputacja: 117
|
RE: Kępice moje miasto - partie
Kordian jest sposób, aby szybciej zrobić jedynkę  Wystarczy pograć w trójmieście odpowiedni turniej  np. Nie masz uprawnień, aby zobaczyć linki. Zarejestruj się lub Zaloguj aby zobaczyć..
|
|
| 13-02-2012 09:18 PM |
|
Kępice moje miasto
|
Kępice moje miasto - dywagacje na temat polepszenia własnej gry
Po przemyśleniu za i przeciw nie jestem zadowolony z trójki ani z tego że kiedyś być może będe miał jedynkę rozwiązywać zadania zaczałem na stronie CHESSTEMPO ale póki co nic mi one nie dają WYBRAŁEM DZIAŁ MOTYWY TAKTYCZNE większość rozwiązuję prawidłowo CO TU ZROBIĆ ŻEBY PRZYSZŁO ZA JAKIŚ CZAS IM?? Oczywiście żartuje , ale nie powiem że denerwują mnie ci z którym w odróżnieniu ODEMNIE WSZYSTKO PRZYCHODZI Z ŁATWOŚCIĄ
nie mam zamiaru rzucać nazwiskami ale wiem że kilku takich jest w Slupsku lub w jego okolicach
MĘCZY MNIE PYTANIE JAK to niektorzy to robią , czy to TRZEBA MIEĆ TALENT JAKĄŚ DZIWNĄ GŁOWE CZY TRZEBA COŚ BRAĆ PRZED ZAWODAMI , umie mi ktoś odpowiedzieć , czy zna ktoś środki dzięki ktorym lepiej sie gra?
w sumie stracilem pierwsze miejsce w ostatniej rundzie turnieju
ale jako jedyny ogralem ZWYCIĘZCE od ktorego o stokroć gram LEPIEJ , nie rozumiem jak ROMAN MÓGŁ z nim przegrać ??
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2012 03:19 PM przez Tygrys.)
|
|
| 16-02-2012 07:51 PM |
|
Kępice moje miasto
|
RE: [Wyniki] Turniej klasyfikacyjny dla dzieci i dorosłych 6-7.02.2012
Przeczytaj dokładnie mój post to zrozumiesz
|
|
| 16-02-2012 11:10 PM |